Det bedste af rollespil og spejder – samlet omkring en overnatning.

Til Junior-Krigslive kan du opleve både fart, spænding og hygge – og uhygge. Der kan være meget fart på, når du er med til at indtage Yderfortet. Eller det kan være helt stille og roligt, når du hygger omkring bålet med dine venner. Og på de natlige missioner i skoven, er der helt sikkert uhyggeligt!

Det er op til dig selv, hvor meget du vil deltage i. Så du har mulighed for at sammensætte din weekend til en fantastisk oplevelse – lige efter din egen smag.

Scenariet er inddelt i 3 perioder – fredag, overnatning og lørdag.

Fredag – Kamp og belejring

Fredag eftermiddag samles vi, og reglerne forklares inden spillet starter.

Den første periode er om fredagen. Der starter vi med at få fordelt folk i Grev Konius og Høvding Gronks flok. Så forklares reglerne – og vi starter.
Fredag er der masser og masser kamp!

Overnatning – bålmad, hygge og telte

Vi hygger om bålet – medbring selv skumfiduser og andet guf.

Fredag aften gør vi klar til overnatningen. Der er bålhygge og aftensmad. Og vi gør sovepladserne klar i teltene.
Fredag aften er der stille i lejrene. Men der er natte-missioner i skoven for de modige. Bare sig det til din officer, så skal du nok blive sendt afsted.

Lørdag – den endelige kamp

Kampen om Yderfortet fortsætter om lørdagen.

Lørdag morgen kommer der forstærkninger – til begge sider. De deltagere, som ankommer bliver sat ind som forstærkninger i de 2 lejre. Og så starter kampen om fortet igen.

Billetter

Til hver af de 3 perioder kan du købe billet både som SFO (med en masse børn), som enkelt-person eller som en gruppe af enkelt-personer.

Kommer i fredag aften eller lørdag, så vil det gøre vores arrangør-arbejde nemmere, hvis i køber billetter samlet – så ved vi at i gerne vil med i den samme hær-enhed.


Junior-Krigslive arrangeres i fællesskab af Kong Skjold DDS, Ravnsholt/Reopos, Øksegruppen, KFUM-Spejderne Holbæk og Balder Gruppe – Asnæs.

Økse-gruppen, KFUM-Spejderne Holbæk
Ravnsholt/Reopos
Kong Skjold DDS