Der kan købes billet til de forskellige perioder af scenariet. Og alt efter hvilken periode man deltager i, så er der lidt forskellige forventninger af enkelt-personer.

Hvis du deltager fredag eftermiddag, så forventes det at du enten slutter dig til en SFO, og følges med dem – med mindre du har samlet så mange andre deltagere, at i kan være jeres egen gruppe.
For at være jeres egen gruppe, så skal i være minimum 12 personer.

Hvis du deltager fredag aften til lørdag morgen, så slutter du dig til en af lejrene. Der vil i hver lejr være minimum 2 personer, som er ansvarlige for at tage imod nye deltagere – og som ved hvor i kan sove, og alt det andet praktiske.

Hvis du deltager lørdag morgen til eftermiddag, så slutter du dig til en af hærene, imens de gør sig klar. Der vil i hver hær være minimum 2 personer, som er ansvarlige for at tage imod nye deltagere – og som ved hvilken enhed du skal følge, og hvor du skal slås.

Når vi ved nogenlunde hvor mange deltagere der kommer, så fordeler vi folk i de forskellige lejre og hære. Så inden scenariet kan du forvente at få en mail om hvilken lejr eller hær du skal møde op i.
Der vil desuden være ind-check folk ved indgangen til området, som hjælper dem der ikke lige har deres info med.